• Новинка
Калъф MOBOSI AirPods Pro с пружинным заключване, [Горния капак никога не пада], Твърд Здрав Защитен Поп калъф AirPod Pro с брелоком за мъже, устойчив на удари калъф за AirPods Pro по це?

Калъф MOBOSI AirPods Pro с пружинным заключване, [Горния капак никога не пада], Твърд Здрав Защитен Поп калъф AirPod Pro с брелоком за мъже, устойчив на удари калъф за AirPods Pro по целия корпус, черен

Rating 
BGN 6.00

Наличност
Налично

[Пълна защита с брелком] Калъф Military armor по-здрав и не се откачи, като осигурява цялостна защита от падане, удари и надраскване 1 * Калъф за Air Pods Pro. [Пълна защита с брелком] Калъф Military armor по-здрав и не се откачи, като осигурява цялостна защита от падане, удари и надраскване.Предните led светлини, видими по време на зареждане, която ви позволява по всяко време да се информира за състоянието на зареждане.Списък на пакетите : .(Калъф за зареждане на Air Pods Pro и Air Pods Pro в комплекта не е включена.Повече не се тревожете за загубата на слушалки!Отворете горния капак може с едно щракване на мишката, цели дизайн позволява винаги се лепят на горната част с долния, че е по-добре предотвратява отваливание горната част на своята практика airpods pro.Повече не се тревожете за загубата на слушалки!Отворете горния капак може с едно щракване на мишката, цели дизайн позволява винаги се лепят на горната част с долния, че е по-добре предотвратява отваливание горната част на своята практика airpods pro. [Лесна за зареждане] Поддръжка за безжично зареждане Air Pods Pro, без да махате защитната своята практика и защитата на зарядното устройство. ⚠️ Забележка : Не за ❌Air Pods Pro 2-ро поколение (издадени през 2022 г.),❌Air Pods 2-ро и 1-во и Air Pods 3-то поколение 2021.Носете го със себе си, където и да отидеш. [Съвместимост] Калъф за Air Pods Pro с ключалка точно, предназначени за своята практика за зареждане на Air Pods Pro.Предните led светлини, видими по време на зареждане, която ви позволява по всяко време да се информира за състоянието на зареждане. [Че получавате] 1 * Калъф за Air Pods Pro, 1 * Карабинер, 1 * Инструменти за теглене и 1 * Калъф за слушалки.Носете го със себе си, където и да отидеш.),❌Air Pods 2-ро и 1-во и Air Pods 3-то поколение 2021.[Усъвършенстван защитен поп заключване] като цяло подобрена функция за заключване сигурно и затегнете горния капак.

Основни характеристики

Избор на клиенти