• Новинка
SAOROPEB 3D Стенен Декор с пеперуди, 72 бр, 3 Стил, 3 Размера, Подвижен Метален Стикер за Стена, Стенни Стикери за Детска Спалня, Детска стая, Украса за парти, Сватбена Декора

SAOROPEB 3D Стенен Декор с пеперуди, 72 бр, 3 Стил, 3 Размера, Подвижен Метален Стикер за Стена, Стенни Стикери за Детска Спалня, Детска стая, Украса за парти, Сватбена Декорация, подаръци Направи си сам (Лазер)

Rating 
BGN 3.00

Наличност
Налично

Толкова сладък изглежда страхотно във вашата детска спалня, а също така е идеална за декорация на партита, сватби и т.Освен това, лепило лесно се отстранява и не оставя следи и няма да навреди на стената. 【Широко приложение】 Може да се използва като декорации за партита, детски стаи, кръщенета, фестивали, фон за снимки, декор и десертно на масата, капаци за торти или стикери за хладилник. 【4 Стила за украса】 4 вида дизайн, 3 вида размери могат да се използват заедно, въвеждането на нова жизнена сила в модерен дизайн на интериор, показва свеж и елегантен темперамент и като декоративен ниво богат. 【4 Стила за украса】 4 вида дизайн, 3 вида размери могат да се използват заедно, въвеждането на нова жизнена сила в модерен дизайн на интериор, показва свеж и елегантен темперамент и като декоративен ниво богат. 【Предпоставка включва】 72 бр стикери за стена с пеперуди : 24 бр Стил 1, 24 бр стил 2, 24 бр стил 3, всеки стил има 3 размера(3", 4", 5"). 【Широко приложение】 Може да се използва като декорации за партита, детски стаи, кръщенета, фестивали, фон за снимки, декор и десертно на масата, капаци за торти или стикери за хладилник.Толкова сладък изглежда страхотно във вашата детска спалня, а също така е идеална за декорация на партита, сватби и т. 【Силна лепливост и съемность】 В нашите етикети към стени се използва висококачествено лепило, и те лесно ще паднат от стените. 【Силна лепливост и съемность】 В нашите етикети към стени се използва висококачествено лепило, и те лесно ще паднат от стените.

Основни характеристики

Избор на клиенти