• Новинка
3 Опаковки за Еднократна употреба, Ръкав за кафе с лед, Изолационен Ръкав за Чаши с студени напитки, Неопреновый поставка за Чаши за топли и студени кафе или питие с ?

3 Опаковки за Еднократна употреба, Ръкав за кафе с лед, Изолационен Ръкав за Чаши с студени напитки, Неопреновый поставка за Чаши за топли и студени кафе или питие с лед (Leopard)

Rating 
BGN 2.33

Наличност
Налично

Характеристики : Декор утайка от чаша Придава свеж вид и отлична защита за вашия видове кафеени чаши от най-популярните марки в различни размериИзолационен ръкав за чаши, позволява да се наслаждавате на питие с лед.Моля, правим малка грешка при ръчно измерване. височина : 4,13 инча / 11 см, долен диаметър : 2,56 инча / 6,5 см, горен диаметър : 3,15 инча/8 см Среден кафе ръкав (подходящ за 22-24 унции) прибл.Можете да пият напитка с лед бавно, без да се притеснявате за това, че той твърде бързо ще достигнат нормалната температура. Технически характеристики : Материал : неопрен Размер : Малък кафе-ръкав (подходящ за 16-18 грама) прибл. височина : 5,31 инча / 14 см, долен диаметър : 2,56 инча / 6,5 см, горен диаметър : 3,34 инча / 8,5 см Голям кафе-ръкав (подходящ за 30-32 унции) прибл. 【Добри стрии】Нашите ръкави за напитки са на разположение да отговарят на различни чаши за кафе напитки с лед. различни размери ръкав за кафе с лед Топло бележки : Цвят може леко да се различават.Конусни дизайн и е подходяща за използване с чаши, бутилки за вода и банки от безалкохолни напитки.Съвместим с размери Grande, Venti и Trenta "Старбъкс", Dunkin Donuts. 【За многократна употреба и моющийся】 Нашия титуляр-изолатор за чаши с лед може да замени еднократна употреба хартиени чашки или кърпички и може да се използва повторно за намаляване на отпадъците.5 см, горен диаметър : 3,54 инча/9 см на Помещение и включва : 3 бр.Сгъва на самолет за лесно съхранение в чантата, чантата и т.Гъвкави ръкави размер, подходящ за различни маркови кафеени чаши с лед.

Основни характеристики

Избор на клиенти