• Новинка
С Деня на Благодарността, Тиква, Чанта за дрехи, Тежка Раница за пране на дрехи с плечевыми ремъци, Дръжки, Пътна чанта за дрехи, Закопчалката на съвсем малък, Органа?

С Деня на Благодарността, Тиква, Чанта за дрехи, Тежка Раница за пране на дрехи с плечевыми ремъци, Дръжки, Пътна чанта за дрехи, Закопчалката на съвсем малък, Органайзер за Мръсни дрехи За Къмпинг, Ресторант, Хотел

Rating 
BGN 9.60

Наличност
Налично

Капацитетът е около 80 литра, и я достатъчно, за да побере 2-3 сваляне на дрехиЛесна поддръжка - можете да добавите по-мек и перално средство за ръчно или машинно пране или избършете повърхността на раницата с влажна кърпа. 【МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН И ПРАКТИЧЕН】Тази чанта за съхранение на бельо може да се използва не само за вашето мръсно бельо.Можете да го носите или на рамо или в ръка, което е много удобно, за да излезете на улицата.На всеки кръстопът са предвидени усилени пина, като се гарантира, че шева не ще бъде лесно да се разкъса. идеален за семейство, пътуване, къмпинг и университетски общежития.Може да се използва за съхранение на играчки, спортни аксесоари, обувки, кърпи, възглавници и т. 【ЗДРАВ МАТЕРИАЛ】Този раница за пране на дрехи, изработени от плат Оксфорд 600 D, здрава и устойчива на счупвания. 【Перфектен ДИЗАЙН】 Този раница за пране на дрехи е оборудван с регулируем пагон и дръжка презрамка.Водоустойчив -Тази чанта за пране на раницата е водоустойчив и може да се пере.Подвесная кошница - Можете да закачите чантата за дрехи на вратата на банята, хола, спалнята като практична кошница за дрехи за събиране на мръсни дрехи, хавлии, детски играчки и други дреболии, спестяване на пространство за вас.Сгъваема - Когато той не се използва, можете лесно да го сгънете и се съхранява в килера или куфар, което спестява много място.

Основни характеристики

Избор на клиенти