• Новинка
GANFANREN 1 бр. Мини-Сплетен Венец от ратан, Коледна Тема Garland, красива Декорация за дома (Цвят: A, Размер: 3.93X3.93X1.18 инча)

GANFANREN 1 бр. Мини-Сплетен Венец от ратан, Коледна Тема Garland, красива Декорация за дома (Цвят: A, Размер: 3.93X3.93X1.18 инча)

Rating 
BGN 0.67

Наличност
Налично

- Използвайте материал премиум-класа, този коледен венец изглежда ярко и е подходящ за декорация на дома -Коледен венец е идеална за декорация на Коледа, хол, елхи, украса на магазин и т.- Използвайте материал премиум-класа, този коледен венец изглежда ярко и е подходящ за декорация на дома.Ако получената стока е грешна или имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас по електронната поща, за да реши проблема.-Коледен венец е идеална за декорация на Коледа, хол, елхи, украса на магазин и т.-Този декоративен венец може да направят Коледа по-колоритен. -Коледен венец е идеална за декорация на Коледа, хол, елхи, украса на магазин и т.-Използвай материал от премиум-клас, този коледен венец изглежда ярко и е подходящ за декорация на дома.-Ярки цветове и атрактивни фасоны могат да ви представи прекрасно визуално удоволствие. -Ярки цветове и атрактивни фасоны могат да ви представи прекрасно визуално удоволствие. -Ярки цветове и атрактивни фасоны могат да ви представи прекрасно визуално удоволствие.Забележка : След получаване на опаковката, моля, проверете внимателно опаковката и стоката. -Дизайн коледни елементи, лесно добавляющий празнична атмосфера. Поради различията в екрана на цвят може да се различава от вашия очакваното цвят, моля, позволете.

Основни характеристики

Избор на клиенти