• Новинка
JAHH Щастлив Венец на Хелоуин с подсветка, Черен Прилеп, Висулка във формата на Котешки Венец, Декор за Хелоуин за Домашни партита, Аксесоари (Цвят: A, Размери: 37 * 37 см)

JAHH Щастлив Венец на Хелоуин с подсветка, Черен Прилеп, Висулка във формата на Котешки Венец, Декор за Хелоуин за Домашни партита, Аксесоари (Цвят: A, Размери: 37 * 37 см)

Rating 
BGN 178.81

Наличност
Налично

Уникален дизайн идеални за камини, входни врати, веранда, украса на стени и други украси за ХелоуинИдеален подарък за вашите приятели и семейство, за да украсят дома им и парти в чест на Хелоуин. Продайте само основна продукти, не други стоки.Ако получената стока е грешна или имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас по електронната поща, за да реши проблема. венец Забележки : 1.Ще ви вас и вашите гости в света на страшна приказка.Забележка : След получаване на опаковката, моля, проверете внимателно опаковката и стоката.Този венец - идеален начин за украса на вашата врата в рамките на цялата година, особено по време на Хелоуин!Страшните летящи прилепи и сладък котка се крият в гората и ви канят да се присъединят към луда парти за Хелоуин в замъка.Готовият продукт е с дължина около 37 виж Тази врата закачалка за Хелоуин, изработени от плат и пластмаса.Ще стане чудесно допълнение към вашия празничната декор.Всяка закачалка, изработена ръчно.Този венец - идеален начин за украса на вашата врата в рамките на цялата година, особено по време на Хелоуин!Страшните летящи прилепи и сладък котка се крият в гората и ви канят да се присъединят към луда парти за Хелоуин в замъка.Ще ви вас и вашите гости в света на страшна приказка.Пакетът включва в себе си само основен продукт. Поради различията в екрана на цвят може да се различава от вашия очакваното цвят, моля, позволете.Идеален за врати, прозорци, стълбища, камини, които са украсени, за да даде своя дом на идеалната усещане за празнично настроение.Уникален дизайн идеални за камини, входни врати, веранда, украса на стени и други украси за Хелоуин.

Основни характеристики

Material:
Cloth + Plastic
Size:
about 37*37cm
Package Includes:
1 Piece Wreath:
Notes:
1. Only sell main products, not other products.:
2. Since manual measurement is required, please leave a space of 1-3 cm.:
3. Due to screen differences, the color may be slightly different from your expected color, please allow.:
Remind:
After receiving the packaging, please check the packaging and the product carefully. If the received item is defective or has any questions, please contact us via email to resolve the problem. We will reply as soon as possible and do our best to meet your:
Due to different lighting and screen settings, the color of the item may be slightly different from the picture.:
Please allow for slight size differences due to manual measurements.:
Package includes main product only :

Избор на клиенти