• Новинка
Монтиране на Окачен лампа SEEBLEN с 15-Футовым Кафяв приставка адаптер и ключ, Регулируем монтиране на халба бира с извисяващи се Пясъчно-черно абажуром и монтиране на ?

Монтиране на Окачен лампа SEEBLEN с 15-Футовым Кафяв приставка адаптер и ключ, Регулируем монтиране на халба бира с извисяващи се Пясъчно-черно абажуром и монтиране на светильником в желязна клетка

Rating 
BGN 1.33

Наличност
Налично

▶Индустриален Стил : Можете да използвате този стенен светило в своята всекидневна, трапезария, банята, кухнята, антрето, домашния офис и т▶Уникален дизайн : Окачен лампа на шкиве за стенен монтаж на колела в фермерска къща винтажного дизайн с вграден монтиране на светильником, скоба шайба е изработен от дебело желязо и е с превъзходна черна боя, което я прави много здрава и трайна.Материал : Метал. 2 ключа : ключ на штекере + ключ на держателе лампи, могат да отговарят на вашите нужди в различни сценарии.Това е индустриалното стенни аплици идва със солидна стойка и шкивом, които позволяват свободно за регулиране на височината, което спестява място и идеално става за осветление със собствените си ръце.Той може да работи при всякакви сцени, удобен и ефективен. Местоположение : Изчислено в сухо помещение. ▶ Идеален за всички параметри : ще даде на модерността, индустриална стил и деревенскому декора.Използвайте този, който е най-близо до вас.Ракита риболов линия кафяв цвят с висока носеща способност може да осигури безопасността на вас и вашето семейство.Размер : клетка : 8,6 "(В) * 6,3" (Sh) Група : 11" (В) * 7,9" (Ш), кафяв кабел с обща дължина от 15 метра. кафяви сплетен кабел с дължина 15 метра, с превключвател и вилица, както и с монтиран на стената лампа с переключающей глава, които могат да се ползват, като поставите ключа.Височина на лампата може да се регулира нагоре и надолу с помощта на висококачествено блок макари, дължина на проводника е 15 метра.Просто използвайте аксесоари, за да заключите група в определеното положение, и пред вас ще се появи прости и щедри лампи.Цвят : Пясъчно-черно + кафяво. ▶ Лесна инсталация : След инсталиране на конзола с кука на стената, можете да окачите на ролка и увийте около него захранващия кабел, за да го висеше на стената.

Основни характеристики

Избор на клиенти