• Новинка
Alipis 2 броя Ръчно Заек за козметика Многофункционален Кубче за Подробности Мультяшная Организация Памук Сладък Списание Ръчно изработени Мини-Маса с Кухненски Кош?

Alipis 2 броя Ръчно Заек за козметика Многофункционален Кубче за Подробности Мультяшная Организация Памук Сладък Списание Ръчно изработени Мини-Маса с Кухненски Кошница Малък Тъкани Кутия за Дрехи Заек

Rating 
BGN 1.67

Наличност
Налично

КОШНИЦА ЗА кърпа - Многофункционална кошница за съхранение на бебешки аксесоари, като бебешки бутилки, малки играчки, vi, ТАВИ за памучни ВЪЖЕТА - Настолна кошница за памучни въжета - Красива кошница и ще се превърне в украса на хола и на други кухненски кошници за подправки.ОРГАНАЙЗЕР ЗА КАБИНЕТ - кошница за конци, красива и чаровна, която лесно се съчетава с наличните имате домашен премяна. Предпоставка включва 2 х тъкани кошници Особености - Благодарение на мултифункционалност, кошница може да се съхранява детски аксесоари, като например бебешки бутилки, малки играчки и т. - Подходящ за дома, ресторантьорството и хотелиерството употреба, офис боклуци в резервоара.Кошница за съхранение на морски водорасли, Подходящ за домашна употреба, в ресторанти и хотели.Подходящ за домашна употреба, в ресторанти и хотели. - Произведен от материал, предназначени за използване в козметични держателе. корита от памучни въжета Е кошница за багаж, която е изработена от висококачествена памучна нишка, с красиви орнаменти, осигуряващ нейната популярност.

Основни характеристики

Избор на клиенти