• Новинка
Контейнер Alipis Сгъваем Органайзер за Дрехи Текстилен Органайзер за Спалня, детска Играчка, Хотел, Печат във формата на Ананас с Дрехи, Бельо, Сгъваеми Дръжки за съхр?

Контейнер Alipis Сгъваем Органайзер за Дрехи Текстилен Органайзер за Спалня, детска Играчка, Хотел, Печат във формата на Ананас с Дрехи, Бельо, Сгъваеми Дръжки за съхранение на Книги, кошове за играчки, Кофи Кофи

Rating 
BGN 34.68

Наличност
Налично

Памучен платОписание на продукта кош за хартиени кърпички, които използваме висококачествени текстура, така че можете да го съхранявате в продължение на дълъг период от време.КОНТЕЙНЕР за МРЪСНИ ДРЕХИ - много просторен и в нея удобно съхраняване на меки играчки, детски дрехи, книги и меки играчки. / 17,68 X13,76 X13 Кошница за съхранение на мръсни дрехи. - С две ръце лесно вдигане и носене, дори ако кошница за дрехи е пълен. - Независимо от това, пазете ли дрехи, играчки и обувки, в тази сгъване на количката за бельо може да сложите всичко, което пожелаете.Списък на пакетите 1 × Кошница за дрехи Особености -Материал : Памучен плат, памук и лен, кошница-органайзер за детски играчки от пластмаса покритие-Цвят : както е показано на торби за дрехи - Благодарение на складному дизайн може лесно да се сгъва за лесно съхранение, когато кош за бельо не се използва. СГЪВАЕМА КОШНИЦА за ДРЕХИ - кошница за дрехи е оборудвана с две дръжки, което го прави преносим и улеснява преместването от едно място на друго.ЪГЛОВА КОШНИЦА за ДРЕХИ - много голям, в него удобно да се съхранява меки играчки, детски дрехи, книги и меки животни.С проста конструкция, кошница за съхранение е с перфектен размер и лека конструкция.Кошница за ОДЕАЛА - Сгъваема Кошница за дрехи, кош за мръсни дрехи, Текстилен Органайзер за съхранение на бельо с Дръжки за Книги, играчки за домашни животни, Мръсни дрехи.

Основни характеристики

Избор на клиенти