• Новинка
Zerodeko Кръгли Ротанговые Кутии с Капак Кошница от Ракита Ръчно изработени Сплетен Тава Хляб Маса кош За Съхранение на Природен Контейнер Кутия За Съхранение на Всич?

Zerodeko Кръгли Ротанговые Кутии с Капак Кошница от Ракита Ръчно изработени Сплетен Тава Хляб Маса кош За Съхранение на Природен Контейнер Кутия За Съхранение на Всички Всячины Кошница за Яйцата, за Дома

Rating 
BGN 3.33

Наличност
Налично

???Органайзер за грим, домашна ратанови кутия, кошница за пазаруване, натурална кутия за съхранение на закуски, кръгла кутия ръчна изработка с капак, този продукт също така може да ви помогне за украса на сватба или на дома в празничните дниТова ще бъде Прекрасен пейзаж на Вашия Дом. ???Кутия за СЪХРАНЕНИЕ на ЧАЙ Кръгли ротанговые кутии с капак, изработени ръчно, мултифункционална сплетен тава, кошница за съхранение на продукти за пикник, маса за хляб, изпълнена с глоба изработка, тя изглежда красиво и елегантно, с приятен интериор за вашия дом. ???КОЛИЧКАТА за ЗАКУСКИ, Кръгла ротанговые кутии с капак, Ракита кошница, сплетен тава ръчно изработени, кошница за съхранение на маса, Естествена Контейнерная кошница, кутия за съхранение на всички всячины, кошница за яйцата, за дома, дъното е гладко и утвърждава трайно. ???ГОЛЯМА КОШНИЦА С КАПАК, кръгла кутия за съхранение от ратан, ръчна изработка на плетени кутия от ратан, Маса от ракита клетка, кръгла кутия от ратан, Декоративни кошници от ратан, Малка кръгла кошница от ракита с нея ще Даде на естествената красота на всяко вътрешно пространство.

Основни характеристики

Избор на клиенти