• Новинка
BESTonZON с Шкаф за Източване на Пластмасови съдове и прибори Телескопичен Държач За Прибори Кошница За Зъби Парцал За Съхранение на Мивки Син на Тъканта, Гъба За Почис?

BESTonZON с Шкаф за Източване на Пластмасови съдове и прибори Телескопичен Държач За Прибори Кошница За Зъби Парцал За Съхранение на Мивки Син на Тъканта, Гъба За Почистване за Кърпи, Поставка За Сушене на Полк Домашна

Rating 
BGN 23.32

Наличност
Налично

Телескопична стойка за гъби : идеален за съхранение на гъби, четки, кърпи, по-удобна за използване в кухня и баняДържач за кухненски препарати за почистване : Икономична, можете да си купите на този лъскав и практичен държач за гъба за мивка v.Телескопична стойка за гъби : идеален за съхранение на гъби, четки, кърпи, по-удобна за използване в кухня и баня. -Произведен от висококачествен полипропилен материал и е безопасен за продължителна употреба подвесного организатор за мивки. Телескопичен държач гъба : Изработен е от висококачествен материал, практични и достатъчно лесно за използване. -Уникален дизайн и изключителна изработка благодарение на популярността и практичността на притежателя за сапун.Закачалка за кухненските кърпи / хавлии : Предназначен за съхранение в кухнята, което също може да ви спести много място.Добър кухненски аксесоар за поддържане на чистотата в кухнята - поставка за гъби за течаща вода.титуляр гъба за мивки, като парцал, гъба, чистач. -Идеален за съхранение на гъби, четки, кърпи, по-удобен за използване в кухнята и в банята на мивката, държач за парцали.Поставка за гъба : С помощта на водосточни багажник може бързо да се оттича водата, което позволява на гъба, за да изсъхне и поддържане на плота чиста.Държач за кухненски препарати за почистване : Икономична, можете да си купите на този лъскав и практичен държач за гъба за мивка v.Поставка за гъба : С помощта на водосточни багажник може бързо да се оттича водата, което позволява на гъба, за да изсъхне и поддържане на плота чиста.

Основни характеристики

Избор на клиенти