• Новинка
Моли Овчарка Силует Незаконченная Дървена Молитва Западното Деревенское Родео Гробът на Врата Закачалка МДФ Форма на Платно Стил 1 (6)

Моли Овчарка Силует Незаконченная Дървена Молитва Западното Деревенское Родео Гробът на Врата Закачалка МДФ Форма на Платно Стил 1 (6)

Rating 
BGN 16.37

Наличност
Налично

✔ ПРОИЗВЕДЕНО в САЩ - Всяка продуктът е произведен в САЩ тук, в Diverse WoodworkingОбърнете внимание на нашите нови площ от смесени материали, като посетите нашия магазин! ★ Доставка Ние предлагаме БЪРЗА И безплатна доставка.Всеки деколте изработена от МДФ с дебелина 1/4 инча и изрязана върху нашите точност CNC. ★★ Задължително поставете Лайк на страницата ни в Facebook, присъединете се към нашата Едро група в Facebook, абонирайте се за нас в Twitter, вижте ни в Instagram, следете за нашите Дъски реклами в Pinterest! ★★ ПОЛИТИКА за ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ Ако решите да си върне нашия продукт, със всички такси се добавя такса за попълване на запасите в размер до 20%.✔ ГЛАДКА ПОВЪРХНОСТ - Тези дървени изрезки от Diverse Woodworking са гладки повърхности, които не се нуждаят от допълнително шлифовке.От тях стават страхотни дръжки, закачалки, предмети на домашния декор или украса за всеки специален повод. ✔ ПОДХОДЯЩ за ДЕЦА - Има много проекти, които на децата, както и възрастните, могат да направят от нашите изрезки.Всеки деколте изработена от МДФ с дебелина 1/4 инча и изрязана върху нашите точност CNC.Ние шлифуем всяко парче да не е неравни ръбове и е напълно гладка повърхност.Въображението няма граници.Този силует - страхотна рана, която можете да украсите. ★ Нужда от нещо друго?Трябва нещо да се прави на поръчка?Също така на разположение индивидуални проекти и размери. ✔ ПРОИЗВЕДЕНО в САЩ - Всяка продуктът е произведен в САЩ тук, в Diverse Woodworking.Те са отлични за занаяти за деца от всички възрасти.Представете си, че всеки продукт, който искате да изрежете квадрат от избрания от вас размер.

Основни характеристики

Избор на клиенти