• Новинка
OUNONA 3 бр. Рафтове Прозрачни Подложки За Съхранение на Дома За Жени Тънък Проба Обхвата на Притежателя Pe Ing Верижки И Колиета Обеци Предизвикателство Подарък Чип Мом?

OUNONA 3 бр. Рафтове Прозрачни Подложки За Съхранение на Дома За Жени Тънък Проба Обхвата на Притежателя Pe Ing Верижки И Колиета Обеци Предизвикателство Подарък Чип Момиче Филм Декоративна Украса Обеци Дисплей

Rating 
BGN 9.59

Наличност
Налично

ПОСТАВКА за демонстрация на монети - Прозрачни витрини от пластмасов филм, можете да видите ясно бижута, много практични и издръжливиЗЛАТАР КУЛА-ВИТРИНА - Изработени от безопасни и щадящи материали, е здрав и е безопасен за продължителна употреба.Описание на продукта Изложбени щандове за монети Не може да се намери стилна и красива кутия за съхранение на вашите бижута или часовник?искате да имате добра и уникална кутия за съхранение на бижута?Ако отговорът е да, тогава вие трябва да дойдете и да видите в нашата практично и креативную кутия за бижута. -Това може да помогне да се покаже по-голямата част от кутии за бижута, обици.ABS, Полиетиленово фолио. държач за демонстрация на диаманти.Държач за демонстрация на диаманти-Изключителна изработка, красив и щедър, може да се използва за съхранение и демонстрация на бижута. -Проста структура, дизайн и практически функции са много добре завоюют любовта си към стеллажу за изложбата на стоки. -Уникален дизайн на долната опорна точка, по-красив и практичен, благодарение на по-добра стабилност на 3d плаващ притежателя на дисплея. златар плаващ рамка, Тя може да допълни вашите изящни бижута и се отличава с практичност и външен вид. -Материал : ABS, полиетиленово фолио, Пластмасов корпус за пръстените-Отлично качество на изработка и обикновен външен вид ще я направи по-елегантна и практична плаващи рамки за обеци.Плаващ рамка за бижута - отличен нескользящий дизайн ще се подобри качеството на вашите бижута.Подвесная витрина-Златар витрина Фина работа, гладко полиране, ще даде бижутата, които искате да покажете, по-водещи атмосфера на дисплея.

Основни характеристики

Избор на клиенти