• Новинка
YUSING Бамбук Поставка за обувки с Подвижна възглавница, 2-Нива Полк-Органайзер за съхранение на обувки в коридора със Скрита чекмедже и поставка за чадъри за Спалня, В

YUSING Бамбук Поставка за обувки с Подвижна възглавница, 2-Нива Полк-Органайзер за съхранение на обувки в коридора със Скрита чекмедже и поставка за чадъри за Спалня, Всекидневна и Баня (Средно)

Rating 
BGN 73.33

Наличност
Налично

【СВАЛЯЩ се ПОРЕСТИ ВЪЗГЛАВНИЦА】 Удобна порести възглавница с приятна еластичностКалъф за възглавници подвижна и може да се пере.От една страна, поставки за обувки ние добавихме страничния выдолбленную стойка. В близост до с рафт за обувки има поставка за чадъри, където можете да поставите своя чадър, списания или нещо друго.【ЛЕСЕН МОНТАЖ】 Можете лесно да инсталирате бамбуковую стойка за съхранение на обувки, като следвате инструкциите.Калъф за възглавници подвижна и може да се пере. 【НЕВИДИМ КУТИЯ отстрани】 Под възглавницата, на една и съща страна бразда, има скрита кутия, която може да ви осигури допълнително място за съхраняване на малки детайли, като ключове, портфейли, чорапи и т. 【СВАЛЯЩ се ПОРЕСТИ ВЪЗГЛАВНИЦА】 Удобна порести възглавница с приятна еластичност.Просто трябва да намерим дъски, закрепени с винтове.Просто трябва да намерим дъски, закрепени с винтове.Разглобяема конструкция за лесно почистване : от една страна има светкавица, която е предназначена за по-лесно теглене на своята практика с възглавници и последващо измиване.Той е предназначен за съхранение на чадъри, списания.Всички подробности са добре опаковани в опаковки. 【ЛЕСЕН МОНТАЖ】 Можете лесно да инсталирате бамбуковую стойка за съхранение на обувки, като следвате инструкциите. гладка повърхност може ефективно да защити семейството си от надраскване, особено на децата. 2-нива органайзер за обувки, обувки, чанти в коридора, спалнята, банята, килера и т. 【НЕВИДИМ КУТИЯ отстрани】 Под възглавницата, на една и съща страна бразда, има скрита кутия, която може да ви осигури допълнително място за съхраняване на малки детайли, като ключове, портфейли, чорапи и т.Под възглавницата, от друга страна бразда, има тайна кутия, която може да ви осигури допълнително място за съхраняване на малки детайли, като ключове, портфейли, чорапи и т.

Основни характеристики

Material:
phyllostachys pubescens, sponge, cloth

Избор на клиенти