• Новинка
FINCOS S16Q-MTQNR16/S16Q-MTQNL16,Фабрика за доставка на инструмент за вътрешно токарной обработка, Пяна, Расточная планк, ЦПУ Струг, на Фабричните доставката - (Ширина плоча (mm): S16Q

FINCOS S16Q-MTQNR16/S16Q-MTQNL16,Фабрика за доставка на инструмент за вътрешно токарной обработка, Пяна, Расточная планк, ЦПУ Струг, на Фабричните доставката - (Ширина плоча (mm): S16Q MTQNL16)

Rating 
BGN 10.64

Наличност
Налично

В завода се произвежда по-други стругове инструменти като титуляр за расточного инструменти, държач за инструмент за подслушване на канали, държач за инструмент за подслушване Характеристики на продукта : Твърдост : 42-45 Употреба : вътрешен струг инструмент Покритие : не е включено Номер на модела : S16 Q-MTQNR16Материал : hss Ъгъл на наклон : 105 градуса Щифт : ctm510 Винт : ml0620 Скоба : HL1810 прилага се при токарной и облицовочной обработка. В завода се произвежда по-други стругове инструменти като титуляр за пробиване на дупки, държач за подслушване на канали, държач за подслушване. Идеалната декорация на повърхността. Висока якост на опън и защита от износване. Идеалният ефект механична обработка. Идеалният ефект механична обработка. Идеалната декорация на повърхността. Твърдост : 42-45. Висока якост на опън и защита от износване.Номер на модел : S16 Q-MTQNR16.Покритие : Не е включено в комплекта. Употреба : Вътрешен струг инструмент. прилага се при стругове и облицовъчни работи.Широчина вмъкване (мм) : S16 Q MTQNL16. Технически характеристики и точността на напълно отговарят на стандарт ISO.

Основни характеристики

Избор на клиенти