• Новинка
Защитно фолио Nixinioo 2 бр. за Sumsang Galaxy S23 Ultra, закалено стъкло 9H, 3D изогнутое, с пълно покритие, издръжлив, без мехурчета, технология за защита от пръстови отпечатъци, лес?

Защитно фолио Nixinioo 2 бр. за Sumsang Galaxy S23 Ultra, закалено стъкло 9H, 3D изогнутое, с пълно покритие, издръжлив, без мехурчета, технология за защита от пръстови отпечатъци, лесен за инсталиране

Rating 
BGN 1.33

Наличност
Налично

Водоустойчив дизайн : Защитно фолио за екрана с олеофобным покритие ефективно предпазва телефона от вода, мазнини, мръсотия или капки дъждАко имате някакви проблеми с нашите продукти, ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне.Дори и ако вие само започнете да използвате скрийнсейвър, можете лесно и бързо да се облича защитен филм върху телефона.Закрит гидрофобными слоеве, той намалява броя на следи от пот и пръстови отпечатъци и поддържа екрана в първоначалния му състояние в продължение на целия ден.[съвместимост] съвместим с модел Sumsang Galaxy S23 Ultra, той добре ще излезе на екрана на вашия мобилен телефон. [Защита на личния живот] на Екрана е видим само за тези, които е разположен непосредствено пред екрана; Ефективно защитава вашата лична неприкосновеност на личния живот. [супер здрав] -тя е изработена от масивно закалено стъкло 9h за защита на екрана от надраскване и леки спадове.HD Clear : екран премиум-клас, със защита от пръстови отпечатъци и висока прозрачност запазва оригиналния цвят и яркост; Предназначен както за занимания на закрито, така и на открито.Устойчивост на надраскване : Твърдост 9 H позволява ефективно да се противопоставят на надраскване и остава безопасна при внезапни падения.

Основни характеристики

Избор на клиенти