• Новинка
OSCARBIDE 1/2 Мини Струг с Възможност за Промяна на Твердосплавного Струг инструмент Притежателя 5 бр./компл., Струговане на метални Инструменти Вмъква Битове с Твердосп?

OSCARBIDE 1/2 Мини Струг с Възможност за Промяна на Твердосплавного Струг инструмент Притежателя 5 бр./компл., Струговане на метални Инструменти Вмъква Битове с Твердосплавными вложки TCMT16T304

Rating 
BGN 3.00

Наличност
Налично

Плоскорезная рязане и вградена канавка за нарязване на чипове за точения, рязане, облицовки, растачивания и отнемане на фасокНаличието на няколко режещи повърхности осигурява по-дълъг живот на инструмента, видий плоча може да се превърне в нова получават най-модерните без промяна на позицията на притежателя на инструмента.Мини притежателите на стругове инструменти с опашка 1/2", 5 бр. Притежателите на инструменти, AL, AR, BL, BR и E с 5 плочи TCMT C-6. притежателят на струг инструмент е изработен от неръждаема стомана, покрита с никел за издръжливост, влагостойкости и устойчивост на ржавлению и корозия.Твердосплавная плоча е покрита с калай, за да се гарантира дълъг срок на годност и острота при по-високи температури, отколкото при конвенционалните стоманени инструменти. в дървена калъф за безопасно съхранение, видий поставяне TCMT16 T304 за наемане, моля, отделете Asin B0819 CY784 на.

Основни характеристики

Избор на клиенти