• Новинка
FEICHAO 3 бр. Быстроразъемный винт с Т-Образна дръжка M5 *18,5 с ЦПУ, Съвместим с аксесоари за спортна камера (54 мм, червено)

FEICHAO 3 бр. Быстроразъемный винт с Т-Образна дръжка M5 *18,5 с ЦПУ, Съвместим с аксесоари за спортна камера (54 мм, червено)

Rating 
BGN 1.00

Наличност
Налично

Не е лесно за окисляване и ръжда, устойчив на корозия Обработка на повърхността : Благодарение на анодированной обработка на теста, пясъкоструйни обработката той удобно лежи в ръката, а цветът е устойчив на избледняване.Издръжливи материали : Изработен от авиационен алуминий сплав, както и винтове от неръждаема стомана.Съвместим тип : Съвместим с екшън камери Go Pro 11 10 и други spprts-камери.Съвместим тип : Съвместим с екшън камери Go Pro 11 10 и други spprts-камери.Издръжливи материали : Изработен от авиационен алуминий сплав, както и винтове от неръждаема стомана.Определяне Приложение : Подходящ за употреба под вода, на открито, в тежки и тежки условия. Обработка на повърхността : Благодарение на анодированной обработка на теста, пясъкоструйни обработката той удобно лежи в ръката, а цветът е устойчив на избледняване. Не е лесно ръжда; 2. винт с Т-образна дръжка M5 * 18,5 с набраздения винт Забележка : Може да бъде разширена шестигранным ключ; Ако винт блокиран в процеса на затягане, шестограмен ключ може да бъде от помощ.Технология на обработка : механична обработка с ЦПУ. Винт от неръждаема стомана 304, не е лесно окисляване и ръжда, устойчив на корозия; 3.

Основни характеристики

Избор на клиенти