• Новинка
EASYFUN Обяд-бокс за възрастни, мъже и Жени, Голяма Изолирано чанта за обяд с Регулируем пагон, Запечатани Множество чанта-хладилник за работа в офис, пикник и улиците (?

EASYFUN Обяд-бокс за възрастни, мъже и Жени, Голяма Изолирано чанта за обяд с Регулируем пагон, Запечатани Множество чанта-хладилник за работа в офис, пикник и улиците (лилаво)

Rating 
BGN 8.99

Наличност
Налично

Един преден джоб с цип и заден джоб за телефон, ключове, карти. 【Доживотна гаранция】 за да SRISE е да предостави на клиентите най-доброто качество на продуктите, които предлагаме доживотна гаранция и денонощен онлайн поддръжка, ако имате някакви проблеми с нашите обяд-бокс с изолация SRISE, моля, не се колебайте да се свържете с нас.【Здрав материал】 Голяма изолирано чанта за обяд е изработена от висококачествена разрыво - и водоустойчив плат Оксфорд, сверхпрочных метални ципове и засилена щракне на големи товари в места, което осигурява дълъг живот при ежедневни натоварвания. - Ако имате някакви проблеми с продукта, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще се радваме да ви подкрепят и да помогнат за решаване на проблема. ★ Удобно да се заемат със себе си : подвижна и регулируема презрамка и подплатена дръжка предоставя по-удобни възможности за носене.5 "W x 8,5"Тегло : 0,33 кг Цвят : черно-червено Пол : унисекс Сервизно обслужване На всички обяд-апарати SRISE large предлага с доживотна гаранция И 24-часова ОНЛАЙН услуга.Лесно се освободи ръката си, след като преминете в една чанта на рамото си. 【Голям капацитет и множество джобове】 Многократна употреба пакети за обяд имат по-голяма вместимост на 8,5 л и размер 10,4 "Д х 6,5 "Ш х 8,5"В, с много джобове от всички страни. ★ Многофункционални джобове : Повърхност с един преден джоб с цип и заден джоб, две сетчатыми джоба и един вътрешен мрежесто джоб.В основното отделение подхождат на вашия обяд и леки закуски, плодове.Стил, подходящ за пикник, улични пазаруване, вечеря, класната стая, на пътуването на открито, работа в офис и т. 【Удобен и преносим】 е Проектиран с твърда дръжка и регулируема пагон, който ви дава възможност да го носите на ръка или здраво обвързано с раница или в близост до портфейла.Изолиран обяд-бокс SRISE, голяма чанта за обяд, чанта-хладилник за мъже и жени, в която уникален дизайн от премиум-клас, осигурява здравословен начин на живот за вас, вашето семейство и вашия приятел!ВИСОКО качество ★ Здрава конструкция : Изработени от висококачествена тъкан Оксфорд, здрава, водоустойчива, устойчива на счупвания и максимална трайност.

Основни характеристики

Избор на клиенти