• Новинка
Золоуловитель с капак за улицата - Преносим пепелник с държач от неръждаема стомана, Ветрозащитная Модерна Пепелник с капак, да не пропускающая миризми, Маса Кръгл?

Золоуловитель с капак за улицата - Преносим пепелник с държач от неръждаема стомана, Ветрозащитная Модерна Пепелник с капак, да не пропускающая миризми, Маса Кръгла Тава с капак за вътрешен двор, Ресторант Удобства

Rating 
BGN 35.12

Наличност
Налично

1Дори ако поставите в двора, той не ще се намокри от дъжда.Правилно налейте вода в център пепелници, така гигиеничнее и по-безопасно да се сложи я в пепелника. Това е един добър подарък, за партита, рожденни дни, годишнини, Коледа, Свети Валентин и т. За защита на дърво : Не използвайте твърди предмети за почистване на пепелници, това е лесно да навреди на текстурата на повърхността на оригиналния дърво.Тъй като това е ръчна работа, всеки е уникален пепелник. Сигурно отвор за пускане на дим -Пепелник има 3 дупки, които могат трайно да задържи дим, понякога освобождавайки го от ръцете.Страхотна пепелник за трева с покритие от неръждаема стомана, сладки пепелници за цигари, преносим пепелник декоративна, ветрозащитная пепелник за дома, двора, на офиса, на улицата, на закрито, във всяка пепелник има душа.Той е изработен от майстор с цялата си любов и старание.Нето тегло : 0,64 паунда (290 г. Моля, редовно почиствайте го след употреба. Пепелници, изработени от истинско дърво, текстурата на повърхността на капака може да се различават. размер : 4,7 "x 4,7"x 2,1" (12 x 12 x 5,2 cm).С пълна гаранция за качеството, моля, първо се свържете с нас, ако имате някакви въпроси, ние ще решим вашия проблем в рамките на 24 часа.Корпус от неръждаема стомана - Част от пепелници за пушачи от неръждаема стомана подвижна, което улеснява нейното почистване. 1 х Дървена пепелник.Применимая сцена - Ние се подготвяме за вас подарък 2 сладки изолирани влакчета.Ако сте получили стоката, и той е счупен, моля, уведомете ни, да имаме нов.

Основни характеристики

Избор на клиенти