• Новинка
SYKSOL GUANGMING - Въртящи се Скоби, Тежки Въртящи се скоби с капаче, Удерживающая способност 600 кг, Метална Регулируема Быстроразъемная Ключалка за врата, Багажник, Дириге?

SYKSOL GUANGMING - Въртящи се Скоби, Тежки Въртящи се скоби с капаче, Удерживающая способност 600 кг, Метална Регулируема Быстроразъемная Ключалка за врата, Багажник, Диригент (2 бр.)

Rating 
BGN 45.62

Наличност
Налично

◆ Дръжката е оцветен в винил цвят за удобство на идентификацияЛесен за използване, лесно отварящ вратата на кутията в продължение на 2 секунди. ◆ Силно усилие на затягане, сигурно и надеждно, както и ефективно увеличава ефективността на работа. ? Основна информация: Заглавие : быстроразъемный рычажный зажимМатериал : оцинкованное желязо Силата на задържане : 600 кг Дебелина на табелата : 4,0 ммНет Тегло : 250 грама?Характеристика : ◆ Метална писалка-капаче, на лоста закопчалки, удерживающая способност. ◆ По време на затягане на лоста се управлява, за да се предотврати излагането на работа, защото от страничната сцепление.Быстроразъемный шарнирный скоба е задължително допълнение към вашия кондукторному възел.Това е важно решение за дърводелец за използването на вашите устройства, устройства, сборках и подвижни подове. ◆ Здрава, не деформирующаяся дръжка осигурява защита и / или монтиране на вашите ценни вещи, което ви позволява да се съсредоточи върху изпълнението на работа - бързо и с лекота.ЗДРАВ МАТЕРИАЛ : Изработен от поцинкована железен материал, който притежава устойчивост на корозия или ръжда. ◆ Задържащ рычажный скоба за странично захващане, U-образна зажимная на планк.Широко приложение : идеален за кабинет, врати, кутии, кейса без замък или счупени дръжки, отлично тела за дома, офиса, ресторанти, фабрики и т. Удерживающая способност 600 кг : в Момента най-доброто качество на hinging затягане, направени от висококачествен метал, и достатъчно здравина, за да отвори с тегло 600 кг.

Основни характеристики

Избор на клиенти