• Новинка
Кръгъл Метален Венец за Св. Валентин, Надписи, Джуджета, Червено Сърце, Карирани Модел, Лидице Табела, Празнична Вратата, Селски Метален Венец, Знак за Верандата Фер?

Кръгъл Метален Венец за Св. Валентин, Надписи, Джуджета, Червено Сърце, Карирани Модел, Лидице Табела, Празнична Вратата, Селски Метален Венец, Знак за Верандата Фермерска Къща Декорация за Стени Магазин, 9 Инча

Rating 
BGN 21.60

Наличност
Налично

❤ЛЕСНО да се мотае : лека метална лидице табела предварително просверлена, което улеснява декорацияТози размер се прави на металния знак са много подходящи за всяко помещение, като улица, гаражи, кухня, кафенета и барове. ❤ ПЕРФЕКТЕН размер : на разположение няколко размера.Лесен за почистване и лесно протирается.Моля, обърнете внимание : някои от снимките, изглежда, че имат ефект на ръжда.На тези забавни ретро и стилно означения ще се превърне в идеален подарък за почти всеки повод.Тя може да се поставят на масата или да виси на стената. Класически тенекеджия надписи - атрактивен и забавен аксесоар за всеки дом или офис.Този знак е силен и устойчив, издържа на слънце и дъжд и не избледнява.Водоустойчиви, не бликующий, лесен за почистване и цветостойкий.Креативен, договор, модерен дизайн.Идеален подарък : метална лидице знак в стил ретро - забавно и привлекателно за декорация на стените на бара, кафене или у дома.❤МАТЕРИАЛ : Изработен е от калай / метални желязо, екологично чисти и са годни за рециклиране.Създаване на занижени, но модерна атмосфера.Празнични украси : Метални консервени означения могат да придадат уникален стил арт декор на стените.Тенекеджия означения не само представляват стойност за кухня, но и имат художествена красота, която придава харизма и характер на мястото, където те са изложени на показ.

Основни характеристики

Избор на клиенти