• Новинка
Окачен Лампа от Зелено Стъкло Fulesi, Регулируема Модерен Окачен лампа във формата на Тиква с Оребрени Стъклен Абажуром, Окачена Лампа във формата на Глобус за Кухня, ?

Окачен Лампа от Зелено Стъкло Fulesi, Регулируема Модерен Окачен лампа във формата на Тиква с Оребрени Стъклен Абажуром, Окачена Лампа във формата на Глобус за Кухня, Островен Хол, Спалня

Rating 
BGN 33.60

Наличност
Налично

【Гаранция и обслужване на клиентите】 Ние предлагаме 3-годишна гаранция и 24-часово обслужване на клиентитеСложен модел в ивицата създава красив ефект на светлината и сянката, която усилва външен вид подвесного на осветителното тяло.Сложен модел в ивицата създава красив ефект на светлината и сянката, която усилва външен вид подвесного на осветителното тяло. Поради различните измервателни инструменти и техники на поръчката в размер на продукта е 1-3 виж Моля, обърнете се към реалния обект. 【Перфектен размер】 Окачен лампа е с перфектен размер, дължина и широчина представляват 7,8 инча, което го прави подходящ за различни помещения, включително дневни, спални, трапезарии и кухни.Цокъл на лампата E26 съвместима с широка гама от led крушки CFL и лампи с нажежаема жичка, което позволява лесно да настроите осветлението по свой вкус. 【Регулируема височина】 Този стъклена окачена лампа е снабден с регулируем ремък, който ви позволява да регулирате височината на осветителното тяло в съответствие с вашите нужди.【Уникален дизайн】 Този зелен окачен лампа е оборудван с характерен шарени абажуром във формата на тиква, която придава на вашето пространство артистична нотка на елегантност. Моля, изключете захранването преди да инсталирате, за да се избегне нараняване. 【Лесна инсталация】 Модерен окачен лампа е лесен за инсталиране и идва с всички необходими инструменти за монтаж на оборудване.Можете да го инсталирате на тавана бързо и лесно.Можете да регулирате височината на осветителното тяло от 10 инча до 59 см в съответствие с различни изисквания към осветлението. 【Гаранция и обслужване на клиентите】 Ние предлагаме 3-годишна гаранция и 24-часово обслужване на клиентите.Можете да регулирате височината на осветителното тяло от 10 инча до 59 см в съответствие с различни изисквания към осветлението.Форма на зелената тиква и модел в ивица е идеално ще се побере в интериора си и да се създаде приятна и комфортна атмосфера.Ако имате някакви въпроси или притеснения, моля, не се колебайте да се свържете с нас и ние ще ви предоставим професионална и навременна подкрепа.Ако имате някакви въпроси или притеснения, моля, не се колебайте да се свържете с нас и ние ще ви предоставим професионална и навременна подкрепа. 【Лесна инсталация】 Модерен окачен лампа е лесен за инсталиране и идва с всички необходими инструменти за монтаж на оборудване.

Основни характеристики

Избор на клиенти