• Новинка
Въртящи Диспенсер за съхранение на зърно TUORE 360, Многоцелеви Контейнер За Съхранение на ориз и Зърно, Прахоустойчив, Голям Капацитет, влагоустойчив, отговарят на ви?

Въртящи Диспенсер за съхранение на зърно TUORE 360, Многоцелеви Контейнер За Съхранение на ориз и Зърно, Прахоустойчив, Голям Капацитет, влагоустойчив, отговарят на високи за Ечемик (Бял)

Rating 
BGN 38.85

Наличност
Налично

Гъвкавост : В нашата кутия за съхранение могат да се съхраняват различни храни, включително ориз, просо, черен ориз, ечемик, различни видове ориз и боб мунг боб, червен боб и различни видове фасулТой не е подходящ за крупнозернистых зърна, като кашу и соя.Той не е подходящ за крупнозернистых зърна, като кашу и соя.Натиснете бутона и суха храна высыплется навън.Безопасен материал за хранителни продукти : Нашият опаковка за хранителни продукти, произведени от хранително-pp и PET материал, който е устойчив на висока температура и не е специфична миризма. Защита от влага и насекоми като горния капак може да се оттегли, за да добавите зърно. Контейнер за съхранение на сухо зърно с голям капацитет : капацитетът на нашия контейнер за съхранение на сухо зърно е 13 кг. Завъртане на 360 градуса : нашият кутия за съхранение на сухо зърно може да се върти.Докато, ако вие се въртите, можете да получите желания суха храна, без да страда от нея. 27,5x35 см / 10,8x13,8 инча пакет включва : 1 комплект х Зърно бъчва (общо 4 броя). / 18 кг, в него може да се съхранява до 6 различни видове сухи зърна, като придава на вашата кухня чист вид.Прозрачен прозорец ви позволява да следи за обема на съхранение, за навременно попълване.Натиснете бутона и сухи храни высыплются навън.По средата има кутия, където може да се сложи малко чесън, анасон и за защита на зърно.Този дизайн ще ви спести повече енергия. Завъртане на 360 градуса : Нашият кутия за съхранение на сухи зърна може да се върти.Защита от влага и насекоми като горния капак може да се оттегли, за да добавите зърно.Прозрачен прозорец ви позволява да следи за обема на съхранение, за навременно попълване.Можете безопасно да съхранявате продукти.Можете безопасно да съхранявате продукти.

Основни характеристики

Item Type:
360 Rotating Grain Storage Food Dispenser
Product Material:
PET, PP
Weight:
Approx. 2484g / 5.5lb
Product Size:
Approx. 27.5x35cm / 10.8x13.8in
Package List:
1 Set x Grain Barrel (4 Pieces In Total):

Избор на клиенти