• Новинка
Метална Табела с Коледа, Радост на Света, Сняг, Сладък Котка, Кръгла Метална Лидице Знак, Стенни Коледна Украса, Селски Метален Венец, Знак за Домашно Кухненски Врат?

Метална Табела с Коледа, Радост на Света, Сняг, Сладък Котка, Кръгла Метална Лидице Знак, Стенни Коледна Украса, Селски Метален Венец, Знак за Домашно Кухненски Врати, на Стената на 9 Инча

Rating 
BGN 3.00

Наличност
Налично

➤ ЛЕСНО да се мотае : лека метална лидице табела предварително просверлена, което улеснява декорацияЛесен за почистване и лесно протирается.На тези забавни ретро и стилно лого ще се превърне в идеален подарък за почти всеки повод.Този размер се прави на металния знак са много подходящи за всяко помещение, като улица, гаражи, кухня, кафенета и барове.Водоустойчиви, не бликующий, лесен за почистване и цветостойкий.Създаване на занижени, но модерна атмосфера.Идеален подарък : метална лидице знак в стил ретро - забавно и привлекателно за декорация на стените на бара, кафене или у дома.Те са отпечатани, всъщност не са ръждясали.Този размер се прави на металния знак са много подходящи за всяко помещение, като улица, гаражи, кухня, кафенета и барове. ➤ ЛЕСНО да се мотае : лека метална лидице табела предварително просверлена, което улеснява декорация.Този знак е силен и устойчив, издържа на слънце и дъжд и не избледнява.Празнични украси : Метални консервени означения могат да придадат уникален стил арт декор на стените. ➤ Идеална : на разположение няколко размера.Характеристика : Предварително пробити 2 дупки за по-удобно захващане.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас. ➤ Идеална : на разположение няколко размера.Актуалност на логистиката и сервизно обслужване може да бъде гарантирано.Създаване на занижени, но модерна атмосфера. ➤ Произведено в САЩ : Нашите метална табела е изработена и идва от Съединените Щати.Поради осветление, цветове могат да се различават и резултатите се получават няколко неточни.Лесен за почистване и лесно протирается. ➤ Произведено в САЩ : Нашите метална табела е изработена и идва от Съединените Щати. ➤ Материал : Изработен е от калай / метални желязо, екологично чисти и са годни за рециклиране. Класически тенекеджия надписи - атрактивен и забавен аксесоар за всеки дом или офис.

Основни характеристики

Избор на клиенти